1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 1 Januari 2011

Ranking Blog Aku Makin Naik !!



makin naik tu.....

Assalamua'laikum. Selamat tahun baru kepada pembaca blog chawi ni. Apa azam baru korang tahun ni? Ke azam tahun lepas pon tak tercapai lagi.huhuhu.. Azam tahun lepas chawi tercapai, nak tau apa dia? Blog ni la. Chawi berjaya membuat sebuah blog yang serba hensem kekurangan ni.hohoho.. Tak pe, tahun ni chawi nak upgrade lagi blog chawi supaya lebih mesra alam.



Ok, seteret tu de point. Kenal laman web Alexa? Alexa ni laman web yang menentukan ranking sesebuah website yang ada kat ipoh dunia ni.huhu.. Nak tengok ranking blog chawi? Jom ngendap kat bawah ni.














Gambar kat atas ni chawi ambil dalam masa seminggu. Tengok la mula-mula tu ranking blog chawi kat Malaysia ni 25334, tapi sekarang dah naik jadi 10058. Ranking nombor 1 dengan 2 mesti la google dengan facebook. Walaupon masih lagi di tahap ribu riban ranking blog chawi ni, tapi bangga dengan pencapaian blog chawi ni. Bukan bangga diri ye.huhu.. InsyaAllah target untuk tahun baru ni chawi nak dapatkan ranking bawah seribu. Boleh ke? InsyaAllah...

Apa kepentingan ranking website? Macam mana nak naikkan ranking ni? Sabar.. Entry lepas ni chawi akan cerita cikit-cikit kat korang yer..

p/s: Kalau nak check korang nye ranking blog, jom pegi SINI.. Jom kongsi ranking blog korang pulak.. ;)

25 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting