1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 24 Januari 2011

Ini Sangat Penting !! Please, BACA !!!

Ingat!!

Assalamua'laikum. Kepada sesiapa yang selalu berdebat dekat FB tu hati-hati cikit dengan bahasa yang korang gunakan. Jangan sesekali menaip perkataan !$r@el (dengan perkataan yang sebenar) dekat fb sebab setiap kali korang menaip perkataan ni secara automatiknya korang akan tersenarai dalam fan page INI.

Macam mana boleh jadi macam tu jangan tanya chawi, sebab chawi tak tau. Yang pastinya benda ni betul-betul wujud. Walaupon kita langsung takda kaitan dengan page ni tapi tanpa kita sedar kita sedang diperhatikan dekat fb. Ada yang memerhatikan kita ni dari jauh. Sapa orang tu? Tiada jawapan dekat sini. Kalau boleh dekat blog pon jangan taip perkataan ni sebab mungkin jugak ada benda yang sama sedang memerhatikan kita.

Lagi satu, korang tau tak sebenarnya kat komputer seluruh dunia ada benda ni. Lambang negara !$r@el dengan lilin. Korang boleh cek kat sini. C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10, lepas tu cari gambar ni, J0285926. So, apa yang korang perlu buat ialah delete je gambar ni. Tak perlu ada dalam komputer/laptop kita. 


Ok? Dah faham sekarang ni. So, tugas korang sekarang ni bagitau kat mak bapak, adik abang, sepupu, jiran tetangga, sahabat handai, musuh-musuh, sebarkan benda ni. Tak salah kita saling ingat mengingati. Sekian....

35 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting