1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 29 Januari 2011

Liga Malaysia 2011 - Perak

Logo Baru Liga Malaysia 2011


Assalamua'laikum. Lebih kurang 2 jam lagi Liga Malaysia 2011 bermula. Dah tak saba dah nak tengok kebangkitan team kesayangan chawi ni. Perak la, tak kan Cardiff City pulak.hohoho.. Untuk first game Perak akan berkunjung ke Kuala Lumpur. Hope dapat 3 mata penuh la. Kalau kita tengok game friendly sebelum ni nampaknya banyak perubahan yang Mr. Norizan Bakar dah buat. Sekali pon tak pernah kalah. Korang boleh tengok keputusan perlawanan pra liga team Perak kat bawah ni. 

Perak 0-0 Pos Malaysia
Perak 1-1 KL Felda United
Perak 2-1 Sarawak
Perak 3-2 Muang Thong United (Juara Liga Premier Thailand)
Perak 4-1 Air Force United FC (Pasukan Divisyen 1 Thailand)
Perak 3-2 USM
perak 0-0 perlis
perak 3-0 kedah
perak 1-0 pkns

kad ahli
Jom jadi ahli!
Haha.. Korang ada ke? Chawi dalam proses nak jadi ahli ni.huhuu.. Bawah ni jadual game perak untuk musim ni. 

jadualfa2011
klik untuk lebih jelas
jadual2011
jadual team Perak

So, malam ni kita tengok bola. Tapi live confirm la Kelantan vs Selangor. Chawi sokong Kelantan.haha.. Sokong macam tu je la, bukan nya fanatik pon.huhu.. Team Perak dengan Chelsea je yang chawi sokong sebenarnya. Malam ni maybe tengok Chelsea vs Everton. Piala FA je.hehe.. Korang dah ready untuk malam ni?





7 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting