1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 26 Januari 2011

Kesilapan Besar Di Gengblogger

gengbloggegar

Assalamua'laikum. Baca tajuk pon dah tau, ni pasal gengblogger. Bukan pasal gengtwitter.haha.. Sebenarnya dah lama nak buat entry ni, tapi takda masa. Rasa malas pulak nak cerita panjang-panjang. Ok la, nak tau apa kesilapan chawi post entry kat gengblogger? Meh sini chawi ajo.

ni lah akibatnya..

Mak kata jangan post dua kali, kan dah tak dapat tempat kat popular hari ini. Ni la kesilapannya. So, nasihat chawi, jangan post 2 entry sekaligus kalau korang rasa entry korang tu boleh dapat tempat kat gengblogger. Hanya 1 blog je yang boleh diterima untuk bahagian tu. 

p/s: Jangan buat macam chawi ni, kan dah menyesal.hahaha..

Blog pilihan

20 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting