1 klik, 1 sedekah

Gua Blog

Revolusi Blogger

Selasa, 18 Januari 2011

Dapat Jawab Teka Teki, Aku Promote Blog Korang !

Assalamua'laikum. Selamat datang ke segmen Kome Kuat Ngarut. Segmen kali ni lebih korang same je rope segmen KAPALOQ (kaki paling loqlaq) oleh En Nub. Beliau merupakan ketua kaki loqlaq seantero blogger.hohoho.. Kalau kome nak tau kapaloq tu mende, sila pergi melawat blog beliau kat bawah ni untuk maklumat lanjut.

[nub.jpg]
KAPALOQ yang sebenor.hahaha..

So, kali ni teman ndak buat teka teki yang mudah untuk kome sume. Syarat-syaratnya...

1. Jawab soalan teka teki.
2. Sape nak menang kena bagi jawapan yang paling maveles dan syok.org. Kalau buleh bagi jawapan sampai teman gelak gulin-gulin 3 kali confirm dia menang.hahaha..
3. Keputusan akan diberi tahu pada 18.01.2010 (pukul 11.59 malam).
4. Juaranye teman akan promote blog dia dibahagian sidebar (bawah inilah keme) atau body selama berminggu-pingu.muahaha.. (ndak cari 6 7 orang ke pemenangnye..)

Segala macam jenis komen-komen kome hanye akan di publish lepah abih segmen ni. Jangan riso, takde tiru meniru. Ok, soalannye rope ini...

Agak-agak kome le,
Nape bomoh/dukun selalu bakor kemenyan?

??


36 ulasan :

Catat Ulasan

ada nak katakan sesuatu? komen kat sini...

ŀ
wordpress hosting