1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 17 Januari 2011

BackLink Dapat Naikkan Ranking Blog

backlink oh backlink

Assalamua'laikum. Entry sebelum tido. Korang tau tak pasal backlink ni? Backlink ni tujuannya untuk menaikkan ranking blog. Sapa-sapa yang pentingkan page rank dengan alexa rank ni sesuai untuk letak backlink kat website dia. Chawi ni pon masih lagi dalam peringkat percubaan. Saja nak cuba try test. Tapi hasilnya sekarang ni boleh nampak cikit la .

Ok, kat bawah sekali korang boleh tengok senarai backlink-backlink yang chawi dah letak. Kalau korang nak just klik backlink tu, and then copy dia punya code dan paste kan detak korang punya blog. Tu je caranya. Mudah kan?

p/s: So, apa lagi try la buat.hehehe...

Blog pilihan kali ni..

11 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting