1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 30 Januari 2011

Blog Aku Dalam Senarai Laman Web Microsoft !

Microsoft

Assalamua'laikum. Dah lama tak tanya kaba korang kan? Sihat ke demam?hehe.. Ye la, kan sekarang ni musim hujan. Syok la dapat main hujan selalu.huhu.. Ok, cukup mukadimah untuk entry ni. Tak Mau panjang-panjang, Nanti korang jemu nak baca.

Hairan, aneh, pelik. Macam mana chawi punya blog ni boleh sesat dalam laman web Microsoft ni. Takkan Bill Gates promote blog chawi kot. Hari tu Mark Zuckerberg, tak caya korang boleh tengok entry tu kat SINI. Takda la, kalau datang dari google ke, yahoo ke, bing ke, chawi takda la hairan sangat. Ni tak, datang dari laman web ni http://www.microsoft.com/vista. Vista pulak tu, bukan windows Me atau pon windows 98.haha.. Bawah ni saksinya.

ni baru untuk hari ni je..

Setau chawi laman web tu berkaitan dengan windows je, mana ada kaitan dengan blog-blog ni. Kan? Ahh..lantak la, janji dia tak kacau blog ni.hehe.. Traffik utama mestila dari matahaw. Banyak kali dah chawi promote blog matahaw, bukan apa dia banyak tolong chawi dengan blogger-blogger yang lain. Chawi nak jugak tolong blogger-blogger yang baru ni. Tapi nak buat macam mana, chawi pon bukan teror sangat macam beliau. Bodo tahap piang lagi ni.huhuhu.. Maybe disebabkan dia jugak la chawi dah dapat Buffered Earning (BE) dari Mr. Nuff. Tak banyak mana pon. Cukup la setakat nak beli ferrero roche 1 kotak.ahaks~ hahaha..

p/s: Biar banyak kawan, baru la banyak dapat ilmu.. kan3??

13 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting