1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 2 Januari 2011

GiveAway 3 Tahun Blog Misztrex!


chawi dah join, korang bile lagi?

Assalamua'laikum. Oleh sebab chawi telah ditag dan dijemput oleh cik Athirah sendiri untuk join contest ni, chawi pon menyahut cabaran untuk join.hehe.. Senang je nak join. Jom usha blog beliau disini. SINI ye, bukan situ.huhuhu..

Nak join senang je, just ingat korang follower dia yang ke berapa and korang orang yang keberapa 'like' entry tu.. Lepas tu macam biasa tag 3 orang musuh kawan dan letak banner kat sidebar. Tu je. Senangkan? Hadiah? Tunggu la dia umumkan nanti.hehehe..

3 orang yang menjadi mangsa chawi ialah (hahaha..gelak-gelak jahat ni!) :-

1) Ajai
3) Adiba

Ok, chawi dah lama dah folow dia. So dengan menggunakan kalkulator saintifik chawi pon kira chawi ni folower dia yang keberapa. Kira punya kira chawi folower yang ke 227. Betul ke ni? Chawi congak je sebenarnya.hehe.. And then chawi orang ke-32 like entry tu. Lepas tu bagitau kat dia yang korang dah join. Apa tunggu lagi.. Jom~

p/s : Chawi tak mengharapkan pape pon, tapi kalau dapat hadiah lagi best. Tak gitu cik Tira? Shenyummm.. ;)

1 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting