1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 20 Januari 2011

Harga Blog Aku RM64.12 je?? Bia Betik...

murah-murah..

Assalamua'laikum. Korang pernah cek tak tengok berapa harga blog korang. Kalau tak pernah jom kita try benda ni. At least kalau ada sapa-sapa nak beli korang punya website/blog korang boleh agak la berapa harga yang korang nak letak. Ada ke orang nak jual blog dia?huhuhu.. Chawi pon tak jual blog chawi walaupon murah.hohoho...

Nak cek senang je, just letak korang punya URL kat bawah ni lepas tu Get Estimate. Dah dapat nilai tu korang boleh convert nilai USD kepada Ringgit Malaysia (RM). Nak senang klik SINI je. Ok la, jom try this at home.muahaha...



p/s: Kalau dah try blog korang apa kata korang try kat blog-blog ni pulak.hehehe.. Jom terjah..

12 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting