1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 12 Januari 2011

Tanya Najib vs Tanya Google

tanya google je...

Assalamua'laikum. Kalau semalam PM kita bagi peluang kat rakyat untuk tanya soalan kat dia, kali ni nak tanya kat Google pulak. Soalan apa yang chawi nak tanya? Soalan yang simple. Just nak tau sejauh mana kejujuran dan kecerdikan yang ada pada google ni.hohoho. Ok, jom kita tanya pakcik google jap.

tengok?
Bagus google ni. Menjawab dengan sejujurnya.hahaha.. Chawi sebenarnya suka bermain-main dengan google ni. Saja nak uji google. Try pulak taip "chawi punya blog". Korang akan dapat hasil yang sama macam gambar kat atas tu. Jangan jeles ye.ngeh3~  Chawi try tanya google "mana blog ben ashaari?" Tapi jawapan google tak beberapa meyakinkan.hahaha.. (jangan marah ye Bro BEN, gurau-gurau di siang hari.hoho)

p/s: Try korang tanya google pasal blog korang pulak, kalau dapat yang paling atas sekali maknanya hubungan korang dengan google dah ngam.hahaha.. 



6 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting