1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 12 Januari 2011

Bila Idea Sudah Tiada...

Takda idea??
Assalamua'laikum. Idea takda, entry yang baru pon takda la. Lepas tu give up. Rasa malas la nak berblog-blog dah. Ni la yang banyak terjadi pada blogger yang baru macam chawi ni. Takpa, jangan risau. Banyak lagi isu yang korang boleh bincangkan kalau korang dah takda idea. Baca la berita-berita terkini kat internet. Bukan susah mana pon. Info kita dapat kita share la kat sini. Tu je sebenarnya. Senangkan?

Cakap memang la senang, nak mengarang tu rasa susah. Betul tak? Ditambah pulak kalau dah malas memang terbiar la blog kita ni nanti. Tengok macam Udin(Sengalman), Nub(nubmohdtahir), dengan Hans(hanspunya blog) diorang rajin update blog. Sebab tu chawi selalu ngendap blog diorang ni. Kalau nak tau apa rahsianya tanya la diorang sendiri. Kadang-kadang chawi pon hairan jugak kenapa chawi tak boleh buat macam diorang tu. Mungkin sebab chawi ni baru lagi kot. Idea mencurah-curah ke ladang gandum takda lagi.huhuhu..

Ok la, nak tanya sikit la dengan korang. Korang kalau nak buat entry selalunya apa yang korang akan buat dulu? Baca surat kaba untuk cari isu semasa? Blogwalking untuk cari idea? Cerita apa yang berlaku tadi (personal)?

p/s: Kongsikan bersama chawi... :D

 

14 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting