1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 8 Januari 2011

Contest Layanzz Community !

Jom layanzzzzzz...

Assalamua'laikum. Ni bukan calang-calang contest, yela bukan dari seorang blogger tapi dari seorang webmaster sebuah forum yang baru diwujudkan. Layanzz Community. Pernah dengar nama tu? Tak pernah lagi kan? Walaupon baru bulan 12 yang lepas forum ni diwujudkan tapi sambutan dia korang boleh tengok sendiri kat Layanzz.com tu. Memang ramai yang masyuk.hehe.. Kat sini macam-macam korang boleh bincang. Semua topik ada. 

Layanzzzz lagi...

So, jom join contest ni, senang lagi mudah lagi meyakinkan.hohoho.. Cara-caranya korang just suruh orang daftar/join forum ni melalui referral link korang sendiri. Contohnya macam ni. Korang kalau nak join forum ni boleh daftar kat sini ye.hehehe.. http://layanzz.com/forum/index.php?referrerid=568. Lepas je daftar korang boleh dapatkan referral link korang sendiri, and then korang sebarkan link tu keserata dunia untuk mendaftarkan ahli baru untuk join forum ni. Pertandingan dikira melalui berapa banyak yang berdaftar atas link korang tu. Lebih kurang macam MLM tapi bukan MLM. Just join forum je.huhuhu.. 

Ok la, rapatkan diri anda dengan berforum. Macam-macam info yang kita boleh dapat dengan berforum ni. Join jangan tak join.hehe.......

p/s: Jangan lupa daftar atas link chawi tu ye.. :)

5 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting