1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 13 Januari 2011

Google Hina MELAYU?

ish3~

Assalamua'laikum. Tak sangka sanggup pakcik google buat macam ni. Chawi rasa korang sendiri tau pasal benda ni kot. Sikit pon dia tak hormat pada perkataan 'melayu' yang ditaip pada google search. Tak percaya korang try la search kat google tu dengan perkataan melayu. Tengok apa yang keluar? Semua benda-benda yang tak elok keluar.

huh...

Melayu boleh, melayu bogel, melayu 3gp, melayu seks. Habis semua nak keluar. Takda pulak keluar melayu hebat, melayu dasyat, melayu bagus, melayu maju. Sapa yang salah dalam hal ni? Anak-anak melayu kita la, syok cari benda-benda yang tek elok. Ni la antara keyword-keyword yang selalu diorang cari. Sebab tu google dah boleh hafal apa yang diorang nak cari tu.huhuhu.. 

Dah-dah. Jangan marah kat google. Cukup-cukup la ye..cian dia.hohoho..

p/s: Lepas ni ajak ramai-ramai orang melayu manipulasikan keyword-keyword kat atas tu jadi benda-benda yang elok. Takda la budak-budak jumpa dah benda-benda yang tak elok tu..hohoho...





16 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting