1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 11 Januari 2011

Makhluk Apa Yang "Usha" Blog Aku Ni??

yang bertanda merah tu..


Assalamua'laikum. Sekejap je nak cerita ni, seminit (gerenti). Korang rasa sapa yang usha blog chawi ni ye? Makhluk ni dok kat tengah laut kat area pulau pinang. Dari tadi lagi chawi asyik usha dia je yang masuk ke blog ni. Maklumat ni chawi dapat dari getclicky.com. Kalau korang perasan kat bawah sekali belah kiri blog chawi ni korang akan nampak banner get clicky ni. Ada ke orang dok tengah laut ni? Ke ikan duyung yang usha blog ni?hohoho..

p/s: Ok la, just nak mintak pendapat korang. Agak-agak sapa ye?

21 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting