1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 8 Januari 2011

Entry Diorang Santai Tapi Best

Baca jangan tak baca..

Assalamua'laikum. Jom kita layan antara entry-entry yang best ni untuk dikongsi bersama. Entry ni adalah entry-entry yang bersahaja je, orang kata entry santai tapi ada makna.hehehe.. Kat bawah ni chawi senaraikan 3 entry terbaik dari ladang.huhuhu.. Jom layanzz....



Haa..Entry yang biasa, tapi ada terselit 
pengajaran lagi pedoman untuk pembaca yang dalam 
dilema nak pilih kawan or cinta.hehe

First


Suara yang ayu membuatkan chawi terpikat 
dengan cik zila lagu yang dia buat sendiri. Original by zila. 
Tak lama lagi boleh la jadi macam Yuna.
 Lepas ni tunggu video kitorang 
berduet plak ye.hehehe..

Second



Haa. Kantoi sudah.haha.. Bro, jangan malu-malu 
untuk bagitau orang yang kita ada blog. Bro BEN Ashaari 
selalu bagi nasihat kat kita, dia kata kita kena 
bangga jadi seorang blogger.huhuhu..
Jom kita baca sikit entry ni.

Third
Tu la entry-entry nya masa chawi tengah blogwalking tadi. Pegi la terjah blog diorang. Boleh tambah lagi kenalan dengan blogger.huhuhu.. 

p/s: Sapa-sapa yang rasa entry dia agak bersahaja lagi best bagitau chawi ye. Tinggalkan link entry korang dekat sini. Asyik dekat facebook je. Nanti chawi pegi terjah blog korang pulak.huhuhu..


19 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting