1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 30 Januari 2011

Yeah.. Kelantan Juara Piala Sumbangsih 2011 !!

Kelantan Juara Piala Sumbangsih 2011

Assalamua'laikum. Yeah! Seperti yang korang tengok kat tv tadi, Kelantan buat pertama kalinya dalam sejarah muncul juara Piala Sumbangsih lepas menyumbat 2 gol yang tak mampu dibalas oleh Selangor. 2-0 la tu.huhu.. Selangor tak mampu pertahankan Piala Sumbangsih yang diorang menang masa 2009 dan 2010.

Pemain terbaik Piala Malaysia 2010, Norshahrul Idlan Talaha tenang je sepak penalti tadi. Gol pertama untuk musim 2011 ni. Gol kedua memang terbaik la. Sapa tak kenal dengan Piya atau Badri Radzi. Pergh..memang style la dia punya gol tadi. Ronaldo je boleh buat macam tu.hohoho.. Bagi chawi Piya ni macam Salomon Kalou la. Best tengok dia main tadi. Tadi masa game Chelsea vs Everton Kalou pon bagi gol jugak. Sama la dengan Piya tadi. Korang kenal ke tak diorang ni? Penat Chawi cerita ni.hahaha..

lebih kurang sama kan?hehehe..

Ok la, lain-lain game korang boleh tengok keputusan penuh Liga Super 2011 untuk first game.

Kelantan  2 - 0  Selangor
Kuala Lumpur  1 - 1  Perak
N. Sembilan  1 - 0  Harimau Muda
Pahang  3 - 1  Perlis
Kedah  0 - 0  T-Team
Johor FC  0 - 0  Felda United
Terengganu  0 - 0  Sabah






9 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting