1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 25 Januari 2011

Mark Zuckerberg Promote Blog Aku?

Mark Zuckerberg

Assalamua'laikum. Serius, Tak pernah-pernah lagi dapat trafik jem dari facebook. Baru first time. Tak tau la sapa yang pandai-pandai promote blog chawi. Padahal mana ada update apa-apa pon kat blog ni. Terfikir jugak kot-kot pengasas fb ni kot yang promote blog chawi.hahaha.. Tapi tak mungkin. Jenuh jugak buat siasatan. Unit forensik pon datang sini tadi.haha.. Tapi tak jumpa-jumpa jugak. Nak tengok bukti?


klik untuk lebih jelas lagi nyata.

klik lagi kalau tak percaya

So, korang boleh buat tafsiran dan firasat tak? Lagi satu, tak lupa jugak kepada M@T@HaW sebab bagi pengunjung datang ke blog ni. Tak sangka ada jugak orang datang baca entry-entry picisan chawi. Terima kasih bro.huhu.. Ni la hasil 'magic' dari Matta Band Matahaw

Oh! Matahaw

Ni baru 2 3 hari berkawan dengan beliau. Belum lagi 2 3 bulan. So, sapa-sapa nak traffik extra dapatkan beliau dengan segera. Ni la Mark Zuckerberg tu.hahaha.. Korang nak kata apa?





13 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting