1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 5 Januari 2011

Rindunya Kat Myspace !! (=,=)


logo lama myspace

Assalamua'laikum. Sapa tak kenal Myspace? Kenapa myspace dah hilang seri? Kenapa mesti facebook? Semua ni tak mampu untuk chawi jawab, mungkin dah trend sekarang macam ni kan. Nak buat macam mana. Padan muka kau myspace.hahaha.. Tak sangka tadi saja ja nak bukak myspace, huh..tengok semua dah lain. Satu apah pon tak faham dah.huhuhu.. Ye la, dah berkurun tak bukak myspace jauh sekali nak update. Tengok logo dia pon dah baru jugak macam kat bawah ni..

Ni logo baru.
Jom layan Myspace kejap nak tak? Add chawi kat SINI ye.huhuhu.. Chawi tau ramai yang dah tak login myspace dia, tapi bukak kejap untuk kali ni apa salahnya.hehe.. 

p/s: Jom layan kejap, lepas tu bertukar balik pada Fb..hohoho


10 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting