1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Jumaat, 7 Januari 2011

Komen Paling Banyak di Facebook ; Malaysia Book of Records !! (Tips)

MBOR!!



Assalamua'laikum. Pernah tengok komen satu-satu gambar kat facebook lebih dari 10 ribu komen? Mesti korang tak pernah tengok kan? Gambar ni bukan dari sapa-sapa, tapi dari photo dekat facebook chawi jugak. Ok2, fine. Tak percaya jugak chawi bagi korang tengok sendiri gambar kat bawah ni.

Bukan gambar ni ye. Sila tengok kat bawah..huhu..

>

>

>

>

>

>

Klik gambar kalau tak percaya..

Haa.. Percaya tak sekarang ni? Tak lebih 10 ribu komen pon, setakat 1280 komen je.huhu.. Tu baru setakat hari ni. Komen-komen akan berterusan sampai la orang-orang yang di tag ni dah dot3.hohoho.. Takda la, gurau-gurau je. Gambar ni adalah gambar budak-budak kelas chawi masa chawi belajar kat PSAS dulu. Korang nak gambar korang kat facebook ada komen beribu-riban jugak? Buat la macam chawi ni. Kumpul semua gambar budak-budak kelas korang, and then jadikan satu gambar je. Jangan lupa tag diorang. Lepas tu sembang la korang puas-puas kat gambar tu.huhu..

p/s: Gambar-gambar macam ni sesuai untuk korang yang dah nak habis belajar, nanti dah habis belajar korang baca balik komen-komen yang beribu-ribu tu. Memang rindu oo kat budak kelas.hohoho.. (gambar chawi yang ada kain putih kat bahu tu.huhuhu)

11 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting