1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 1 Disember 2010

Sapa Nak Trafik Setinggi KLCC Jom Try Ni!!

Assalamua'laikum. Tadi chawi ada la belek-belek kat google macam mana nak naikkan trafik bagi sesebuah blog. Tup-tup jumpa la cara yang agak senang ni, sebab x memerlukan sebarang kos. Just copy paste kat blog kalian je. Chawi jumpa cara ni kat blog matdin ni ha(nanti jangan lupa tukar nama matdin dengan nama chawi, link kan sekali blog chawi ni). Tak tau la menjadi ke tak, tapi belum cuba belum tau. kan3? Sonang jo, macam ni caranyer, lebih kurang macam konsep MLM jugak la.haha~

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.


2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. Ad-dai'
2. kakngah
3. zIlh@n
4. LYAfrina
5. download mp3 percuma
6. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
7.Cara hidup baru abad 21
8.Bila Aku Menulis Blog
9.~ApekpunyaBlog~
10: My Big Family & Friends
11. ABCMILO
12. matdin (orang paling terkenal hehe...) 
13. MSR @Blogger
14. Aku.Blog.Kamu
15. Episod kehidupan



PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Haa..dah siap. Senang je kan? Tak susah mana pon. So, apa lagi, try la..

p/s: Sapa-sapa yang ada cara lain tu moh le kita berkongsi ilmu..baru la berkat sihat ilmu tu. Tak gitu? muehehe..

10 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting