1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 5 Disember 2010

Anda Suka Download Movie?

Assalamua'laikum. Dah makan? Dah kenyang?huhu.. Kalau dah kenyang ni sodap jugak baring-baring ye. Rasa nyaman je, tak gitu?hehe..Upss! jangan lupa solat dulu k. Ermmm..nak tengok tv takde cerita best-best. So apa kata kita download movie. Jangan download yang bukan-bukan pulak, tau la kalian mude remaja lagi.hohoo..

Ok la, daripada online sepanjang masa tanpa faedah apa kata kita mendownload movie yang best. Nak tak? Ado orang tanyo den nak download macam mano, sonang jo. Kalau cari kat google tu belambak laman webnye. Tapi takpe la, oleh sebab chawi tau kalian malas nak cari chawi bagi je la. Thanks to Zharif Fitri, blogger baru.hehe..

Ni haa senarai laman sesawang yang selalu chawi pegi:
Cikit-cikit dah la. Haa..lagi satu kalau dah download kena download software ni pulak, hjsplit. And then install kat komputer/laptop. Nak download tu taip je kt google 'hjsplit download'. Tujuannya untuk menggabungkan part-part movie tu menjadi satu je. Kiranya macam assembly la kalau bahasa mekanikal nya.huhu.. Lepas tu open hjsplit, klik join, pilih satu dari part movie tu, and then klik start. Haa..dah ciap. Boleh la tengok dengan senang hati. Tu je, senang kan? Ni movie yang chawi baru download, tapi tak tengok lagi.
14 Blades
My Name Is Firdaus
p/s: Jangan lupa download 2 Alam ye, sape-sape yang jumpe movie tu bagitau chawi.hahaha~~

15 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting