1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 29 Disember 2010

Jangan Biarkan Blog Anda Bersawang !!

jangan sampai jadi macam ni!!
Assalamua'laikum. Dah baca tajuk kat atas? Chawi tengok ramai yang jarang update blog dia. Update la walaupon dengan sepatah perkataan entry korang tu. Macam entry ni, chawi dah tak tau nak cerita pe chawi buat la entry ni. Senang kan?? hahaha.. Tengok..idea nak buat entry lain dah tak da, nak cerita pasal bola semua dah cerita dah. So, akhirnya entry yang kosong ni je la chawi dapat buat.hohoho...

p/s: Ambil nasihat ni, jangan biarkan blog anda takda entry terbaru. Baru la boleh berjaya! Kan3??

4 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting