1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 7 Disember 2010

Konspirasi Kehidupan..

Assalamua'laikum. Sebenarnya benda ni dah lama ade, tapi banyak kali chawi baca cite ni. Rasa 'feeling' tu seronok pulak dilayan oleh perasaan (apa chawi merepek ni).huhu.. Maybe ramai para blogger yang dah baca cerita ni kat blog ZackZukhairi. Sebenarnya cerita kat bawah ni ada sound track, tapi takpe lah, kita layan je la. Zass~~












Huhuhu.. Tersentuhnya hati bila baca katun ni..

p/s: Sudi tak awak jadi isteri saya?huhuhu...

6 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting