1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 6 Disember 2010

Test Blog Anda Laju ke Tak...

Assalamua'laikum. Ye, kita berjumpa lagi kan? Kali ni chawi nak ajak kalian test blog masing-masing. Tadi ada bace tutorial kat maribinablog, tak tau pulak yang kita boleh tau kelajuan loading page blog kita. So chawi nak kongsi la dengan rakan-rakan blogger untuk buat speed test cikit.huhu. Kalau blog kalian lebih dari 100kb maknanya ditahap yang agak lambat cikit la. Yang terbaik adalah bawah 100 kb. Cubalah!! Senang je caranye, just letakkan link, lepas tu check.

Ada 2 pilihan, dua-dua sama je. Jom ramai-ramai pakat klik kat sini:

Haa.. Amacam? Ada baik tak lu punya blog?huhu.. Chawi dah test dah tadi, ni lah hasilnya.. 119.76kb..hohoho..

p/s: Mane-mane blog yang agak berat nak loading tu kurang-kurangkan la apa-apa yang patut. 


13 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting