1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 25 Disember 2010

Terima Kasih Entry Khas...


Assalamua'laikum. Terima kasih pada semua yang menyokong blog chawi yang tak seberapa ni. Penulisan yang ntah pape la, tapi korang tetap jugak baca. Terima kasih. Takpa, kalau korang semua tak suka dengan cara chawi berblog ni korang boleh kritik, boleh tegur, boleh bagi nasihat, boleh bimbing chawi ke jalan yang benar.

Ehem-ehem!! Sori, merepek sekejap.hoho.. Entry kali ni khas untuk orang-orang yang pernah buat entry khas untuk blog chawi ni. Nak tau sape? Jeng3~~




Baru je berapa hari buat blog dah ada orang tolong promote blog chawi yang tak seberapa ni. Entry 345. Jum Terjah telah membuatkan chawi terharu sambil menangis sebab ada orang bagi penghargaan.huhuhu.. Sebab pe dia buat entry ni khas untuk chawi? Sebabnya chawi folower dia yang ke 345. Best kan nombor tu. Tapi sekarang ni folower die dah cecah 526 dah (setakat entry ni la). Terima kasih tuan Puteri Iqa Izyan. 


Citrine :D

Blog kedua ni baru je semalam dia buat entry ni untuk chawi. Rasa dihargai lepas jadi folower die yang ke 100. Blog yang bertemakan orang jepun ke korea ntah (sowi, chawi tak kenal aweks2 tu.haha), memang ceria tengok blog ni.huhu.. Entry yang bertajuk "biarpun lapar tapi tetap tersenyum" telah membuatkan chawi femes seketika di blog dia. Buktinya traffik dari blog dia tiba-tiba je sesak ke blog chawi.haha..

Ramai yang buat entry macam ni sebagai tanda penghargaan, so chawi pon nak buat jugak khas untuk menghargai diorang. Bukan la bermakna chawi tak menghargai yang lain-lain, tapi kalau nak list kan korang nye blog smpai hujung tahun ni entry ni tak habis nak baca.huhu.. Ok la, sekali lagi. Terima kasih Cik Puteri Iqa Izyan dan jugak Nooraisyah Suharani..mmmuuaahaha.. Ai! lebih-lebih pulak.hahaha..

p/s: Sapa yang rajin buat entry khas untuk chawi lagi? Ada ke? Kalau ada chawi buat untuk dia jugak.huhuhu.. ;)

8 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting