1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 2 Disember 2010

BILA SI DIA BERTANYA..

image

Assalamua'laikum. Bertemu lagi dalam segmen en Ben kita ni. Haa..kali ni beliau buat segmen macam ni pulak. Senang je kalau nak join, jom klik sini. Cuma jawab soalan yang diberi, senang je kan3?


Pada pendapat anda , apakah yang perlu ada dalam sesebuah blog ?

  • Chawi nye pendapat la, yang penting sekali tajuk kena gempak, entri mesti la menarik, simple dan bagi manfaat pada pembaca. Shoutmix box mesti kena ada, untuk memudahkan pelawat meninggalkan mesej untuk kalian.
Bagaimanakah anda mempromosikan blog anda ?
  • Facebook adalah medium utama chawi, memandangkan chawi ni admin kepada group Behrang 2020 dan juga Fakta Menarik so, chawi boleh send mesej to all members untuk mempromosikan blog chawi ni.ngeh3~ sowi, jangan marah yer.. Blogwalking pon perlu, baru la adil dalam dunia blog ni. Tak gitu?
Blog bagaimanakah yang anda tidak suka masuk ? dan kenapa ?
  • Blog yang sangat berat nak loading page nye, maybe sebab banyak sangat kot dia letak widget. So, cek balik blog kalian samada ok ke tak. 
Jika anda masuk ke sesebuah blog , bahagian manakah yang akan menarik perhatian anda ?
  • Bahagian header la, kan tu sebagai pembuka bicara. Lepas tu gambar-gambar yang ada pada sesebuah blog. 
Apakah kata kata semangat yang boleh anda berikan buat blogger yang mana semangat mereka telah jatuh akibat dikritik hebat oleh pembaca ?
  • Pedulikan apa yang orang nak kata, janji kalau kita tulis tu adalah fakta yang benar jangan putus asa. Jadikan ia sebagai cabaran dalam dunia blog, hidup tanpa cabaran akan membuatkan seseorang itu lemah. Cewwaahh~~
Blog bagaimanakah menjadi pilihan anda ?
  • Blog rakan karib, blog-blog ilmiah, dan juga blog yang banyak membantu rakan-rakan blog yang lain macam en Ben.
Ok la, hope ni dapat memberi info berguna pada kalian semua k!.

p/s: Jangan lupa menegur segala kelemahan yang ada blog chawi ni yer!! ;D

6 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting