1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 21 Disember 2010

Doraemon : Episod Akhir??


Assalamua'laikum. Tadi chawi bukak carigold.com, lepas tu terbaca la satu post kat forum ni pasal cerita doraemon. Ye! Tajuk nye episod kehidupan akhir. Teringat masa kecik-kecik dulu pasal cerita ni. Jom kita mengimbau balik kenangan kita bersama doraemon.huhu.. So, kali ni chawi nak berkongsi komik kat bawah ni dengan korang semua. Walaupon cerita ni versi indon, tapi perkataan-perkataan dia mudah untuk kita faham. Ok la, baca biar faham, memang best cerita ni (kalau korang layan la.huhu). Jom layanzzz~~





Cerita yang last ni memang betul menyentuh hati la. Sapa yang nangis tu?hahaa.. Dah abis baca? Tengok, 35 tahun nobita hidup tanpa doraemon. Dia blaja sungguh-sungguh semata-mata untuk menghidupkan semula kucing dia tu. Walapon cerita ni rumors tapi tapi ending ni dihasilkan dari studionya sendiri sebab arwah f.fujiko cakap cerita ni takda ending. Maybe dia tak nak buat ending sebab semua orang tau ending cerita ni akan buat semua orang jadi sedih.hohoho.. 


 p/s: Jangan cedih-cedih nanti chawi belanja cekelat ye..hahaa.. ;p

25 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting