1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 13 Disember 2010

Arsenal vs Manchester United


Assalamua'laikum. Setelah hampir lima hari tak menaip kat blog ni perasaan tu rasa macam rindu pada seseorang pulak.huhu.. Haa..entry kali ni kita nak berbincang cikit pasal 'game' pagi ni. Sebut je Arsenal dengan M.U ni rasanya sume dah tau kot apa ke benda nye ni. Bukan pe, ada jugak yang tak tau, macam membe chawi sorang ni. Ada ka dia kata gambar kat atas tu lencana sekolah.huhuhu.. Orang tak minat bola kan, nak buat macam mane.hohoho..

Chawi sebenarnya penyokong tegar Chelsea.huhu.. Walaupon game ni takda kena mengena dengan chawi, chawi tetap akan sokong Arsenal. Nak tau kenapa? Tanya la sume peminat bola EPL ni. Boleh dikatakan la, penyokong Chelsea, Arsengal Arsenal, dengan Liverfool Liverpool ni takkan sokong Manek Urai M.U walaupon dia lawan dengan team Felda United. Ni la hakikatnya, betul tak? Bukannya jeles dengan pencapaian dia, tapi mungkin dah menjadi lumrah dunia kot.hohoho..
Arsenal vs Manchester United wallpaper
kita tengok M.U kena tembak macam ni nanti.hehe
So, sapa-sapa yang rasa nak tengok tu kena la tunggu pukul 4 pagi nanti. Harap-harap Arsenal menang la.huhu..

p/s: Jangan lupa kejut chawi pukul 4 pagi nanti..

9 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting