1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 19 Disember 2010

Jom Join BLOGGER TERCINTA!!

Assalamua'laikum. Fuh..fuh!! Berhabuk blog chawi ni mase chawi takda. Bese la, balik kampung cuti sekolah ni.huhuhu.. Takda perkembangan langsung blog chawi, sampai bila nak berjaya kalau macam ni.hoho.. Tunggu la dulu, nak berjaya bukan mudah. Mesti la ada cabaran dan dugaan yang kita kena tempuh. Mana boleh tup-tup terus up je, lain la yang dah otai..

Ni haa nak cerita cikit, korang dah tau ke pasal group Blogger Tercinta ni? Rasa nya ramai yang tak tau lagi kot. Group ni baru je wujud, tapi takda la baru sangat. Sapa nak join kena ada facebook la, (ada blog, mesti ada facebook kan??) sebab group ni kat facebook. Sekarang ni chawi nak promote group yang baru ni je, katanya yang group lama tak boleh nak chat sebab admin dah tukar fb dia (tak tau betul ke tak, kalau salah tolong bagitau ye). Tapi takpa la, yang penting chawi dah join dah. Anda bila lagi??huhu. Ni haa group nye.. Blogger Tercinta. So, kepada yang belum join lagi mari kita meriahkan lagi group ni. Boleh kita tukar-tukar pendapat dalam dunia blog ni.


Kat bawah ni chawi senaraikan antara geng-geng Blogger Tercinta yang dah join blog ni, korang boleh jumpa dorang kat fb dengan blog. Jom terjah blog diorang kejap.. Zass~~

0. Cik Enna Banana (ha..ni la admin nyer.huhuhu)
1. Srikandi Firdausi (ni blog saya.hehehe)
2. Makhluk Perosak
3. Mra Mastura Taib
4. Liyana Zolkipeli
5. Nur Syafiq Mohamad
6. Nurul Naemah
7. Hana Habihah
8. Onie Iyoko
9. Aizuddin Ahmad Kamal
10. Nurul Huda Abdullah

So, dah lawat? dah folow? dah komen entry? dah-dah la tu..hohoho..

p/s: Kepada blogger yang rajin, buat la entry macam ni. Kita tukar-tukar link, sambil tu kita meriahkan lagi group Blogger Tercinta ni..

16 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting