1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Jumaat, 24 Disember 2010

200 Blog Dalam Entry Ben Ashaari !!

Assalamua'laikum. Tadi tengok kat 'stats' kat atas tu, lepas tu tetiba je rasa hairan. 'Apsal tiba-tiba ramai orang datang blog aku ni?' cek punya cek baru la perasan, blog chawi ni tersenarai dalam segmen 200 blog. Patut la pon.huhuhu.. Tak caye jom tengok gambar kat bawah ni..

Tengok?? Kan dah cakap..
Sumenye gara-gara segmen 200 blog tu la. Jom tengok senarai blog-blog yang terpilih kat cini. Boleh blogwalking cari awek terus.huhuhu.. Jom kita ke sini. 200 Blog. Segmen ni Mr Bean BEN suruh kita mencari harta karun. Ada 5 soalan, korang yang nak join boleh tengok contoh soalannye kat blog beliau. Nak tau lebih lanjut jom terjah sini pulak. Sini Pulak.

p/s: Korang kalau rajin letak la link chawi ni ye. Boleh tambah traffik lagi..huhuhu

4 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting