1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 30 Disember 2010

Fenomena Khairul Fahmi Che Mat !!

Klik untuk bukak page beliau

Assalamua'laikum. Fuh!! Tak sangka dalam ramai-ramai pemain bola sepak Malaysia dia paling top sekarang ni. Memang jadi fenomena dah ni. Sebut je nama Khairul Fahmi semua orang kenal. Mana taknye, tengok la kat fan page fb dia. sekejap je da lebih 100 ribu orang like. Kalau sebelum game semalam hanya ada 50 ribu je. Tengok kat bawah ni.


selepas lima minit.....



Jom ramai-ramai klik fan page dia, ucapkan tahniah korang pada dia. Cayalah. Tu belum lagi fenomena dekat twitter. Tadi baca kat berita harian nama Khairul Fahmi ke-5 tertinggi di rangkaian Twitter. Bukan ranking Malaysia, tapi diDUNIA!! Dasyat la. Nak tau jom baca kat sini.. DISINI.

p/s: Hope lepas ni skuad harimau malaya terus maju dan jadi skuad terbaik didunia. InsyaAllah... ;)

9 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting