1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 15 Disember 2010

I P K U, U D C C I... );




Assalamua'laikum. Sapa tak tau apa itu cinta? Angkat kaki.huhu.. Sebut je pasal cinta mula la nak ber'feeling-feeling'. Terutamanya gadis-gadis ni. Kadang-kadang nyampah pon ada. Tapi tak la bermaksud chawi anti cinta dan pro-gay pulak.hoho.. Bukan apa, korang suma tau kan kalau orang tengah bercinta macam mana. Sengeh sorang-sorang, asyik termenung, gayut tengah malam, mesej tanpa henti, dating sana sini. Bese la tu, chawi dulu cam tu la jugak. Tapi tak la seteruk tu(ceewah).huhu..

Semua perempuan ni sama je!! Bukan boleh percaya sangat pon!!! - Ni la yang apa orang kata, mind set kat pale otak chawi ni dulu. Tapi tak semua macam tu, cian kat gadis-gadis yang lemah lembut macam tettttt.(korang tak boleh tau)huhu.. Korang percaya 100% ke kat bf/gf korang tu? Jangan percaya sangat, percaya la cakap chawi ni. Bukan nak menghasut korang, tapi sebagai peringatan. Serius ni chawi nak bagitau, lelaki memang susah untuk dipercayai (kalau perempuan tu tak tau la pulak, mungkin langsung tak boleh percaya kot.hohoho). Nak tau kenapa? kalau korang perempuan korang jadi la laki.huhu.. Orang laki je tau. Bukan la tak boleh percaya terus, sebab ada jugak lelaki yang sangat-sangat setia pada aweks-aweks dia. Sebab tu lelaki yang macam ni pengorbanan dia untuk kekalkan cinta sejati dia sangat banyak. Sanggup buat apa saja. Ops! Jangan terlebih sudah la. Yang penting jaga batas adap dan pergaulan.


Chawi nak mintak pendapat korang semua, boleh tak? Apa yang korang boleh tafsirkan dengan ayat i p k u, u d c c i (saya fikir awak disisi saya), tapi sebenarnya tak. Si dia tak setia pon pada kita, kita ni je yang lebih-lebih. Perasan la nak lebih senang. Apa yang korang akan buat lepas korang tau dia buat macam tu? Explain cikit...

p/s: Ni la contoh gadis pilihan chawi. Ada lagi tak yang macam ni. Taste kena tinggi..hohoo...

16 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting