1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 9 Disember 2010

Adakah ni Entry Terakhir Aku?





Assalamua'laikum. Betul ke tajuk ni. Takde la, main-main je. Takkan la baru je buat blog dah nak stop. Sebenarnya lepas ni maybe blog ni tak dapat di'update' sebab chawi ada tugasan (kerja la tu) yang perlu diselesaikan. Nak tau chawi pegi mane? pegi kat sini~
Sini la tempatnya.
Sapa-sapa yang rasa dia boleh datang sini jangan lupa cari chawi plak tau. Nak jumpa chawi senang je, datang je kat 'booth' bawah ni. Lepas tu cari orang yang paling encem sekali.hahaha bernama Firdaus.
Datang la sini, banyak aktiviti menarik. Boleh jumpa artis-artis, pak-pak menteri, macam-macam acara yang dorang buat, karok, main boling, main guli, macam-macam lagi la.huhu.. Ok la, ucapan terakhir. Jangan lupa datang sini, boleh kita kenal-kenal (kalau u single lagi la.haha). Kita jumpa lagi pada entry yang akan datang. Maybe minggu depan kot. 

p/s: Time chawi takda ni rajin-rajin la korang jenguk-jengukkan blog chawi ni ye.. Sian dia keseorangan.hoho ;)





8 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting