1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 2 Disember 2010

Download Buku Ujang Disini..


Assalamua'laikum. Tertanya-tanya jugak ni. Boleh ke promote benda ni? Tak ke menjadi kesalahan? Karang chawi jugak yang kena. Bukan apa, rasa macam tak adil pulak kan? ye la, orang lain beli, kita dapat free je. Tapi, kan bagus kalau berjimat cermat tu.huhu.. Ok la, chawi dah download buku ujang edisi 392 (15 November 2010) Dah baca la cikit-cikit, ada jugak la part-part yang bes nye.

Nak download ke? chawi jual tak mahal pon sekali download seringgit je.ngeh3~ Tak nak la tu, tau sangat. Kalian semua nak free je letih la.hoho. Tak de la, tak perlu bayar apa-apa, free je.. Nak ke? Klik kat sini. Tak pon dekat sini. Selamat mendownload! huhu..

p/s: Hapuskan cetak rompak, beli yang original k!

8 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting