1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 30 November 2010

Sape nak download filem 2 ALAM?

Assalamua'laikum. Haa.. Tak habis lagi ke nak cerita pasal cerita 2 Alam ni. Kesian kat Dr rozmey, Finas kata filem ni kutipannya baru je cecah 200 ribu lebih, jauh lagi ni nak sampai sasaran 40 juta. Pape pon chawi tetap respek dia sebab dia berjaya membina empayar bisnes dia dalam Malaysia ni. Bukan senang nak jadi usahawan yang berjaya macam dia tu. Cuma 1 je la, keyakinan dia meletakkan target tu macam tak masuk akal. Ni bukan filem Avatar ke, Haary Potter ke, kalau filem 2 Alam ada ciri-ciri filem yang tu tak payah nak sebut la. A eh, lari tajuk la pulak.huhu..


Tertanya-tanya jugak ni, boleh download dah ke cerita ni. Bia betul kome. Boleh je, tapi chawi pon tak tau macam mana.hehu.. So, sape-sape yang tau tu bagi la link dia ke.huhu.. Ase nye macam takde je. Bukan apa, nak tengok jugak filem yang dikatakan 'karya agung' ni, sampaikan kena kutuk 'kaw2' lagi tu. Nape tak pegi tengok kat wayang je? Chawi bukan la kaki wayang tapi kaki perempuan.hoho.. Tak minat la tengok cite kat wayang, men boling lagi bes.hehe.

So, any idea? Sowi la, lari dari tajuk cikit.huhu.

p/s: Jangan la kutuk lebih-lebih filem kita ni, sepatutnya kita kena sokong. Walaupon tak beberapa nak bes, bagi la pendapat yang membina, dan bukannya menghina.

12 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting