1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Jumaat, 26 November 2010

Saya Suka Blog Awak laaa~~

SAYA SUKA BLOG AWAK LA
BEN ASHAARI

Assalamua'laikum. Makin best pulak melayan blog bro BA ni. Okeyh, sekarang chawi nak kalian sume join segmen yang dibuat oleh bro BA ni. Ade lagi ke segmen ni bro BA? sowi la lambat bertindak.huhu.. OK la, pada sape-sape yang tak tau ape kejadah nye benda ni pegi la follow bro chawi BA tu..muehehe.. Bendanye senang je, kalian letak dalam entry kalian lebih kurang macam ni la. Lepas tu letakkan list blog yang kalian suka lawat. Macam chawi, ni ha blog yang chawi selalu ngintai.huhu..

Tak perlu cerita la sape dia, rasenye sume dah kenal kot. Otai blogger yang sangat merendah diri..hehe

[irine2.jpg]
Si comel ni pon banyak memberi tips-tips yang bes untuk para blogger.muahaha..

  
Rakan sekelas yang banyak membantu chawi dalam menghasilkan blog chawi ni. Gud din!!

Ni pon membe chawi jugak. Ape yang bes nye kat blog die ni. Lu pikirlah sendiri!!..haha


Sape pulak die ni? haa..dia ni chawi tak kenal sangat pon dengan dia, jumpe pon tak pernah tapi da jadi membe dah. Tak caye tanya dia.huhu


Sowi la, chawi pinjam gambar-gambar korang ni letak kat blog chawi. Jangan risau chawi tak jampi apa-apa pon.huhu..chawi tau segmen ni dari blog Ben Ashaari la. Sume dia punya pasal.haha

p/s: Haa..ape lagi, bukak page diorang lepas tu follow. Kan senang.. :D

12 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting