1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Sabtu, 26 Februari 2011

Video Best! Style Kucing Ni..

pin2~

Assalamua'laikum. Tiba-tiba pulak rasa rajin nak buat entry pagi-pagi ni.huhu.. Ok la, balik kepada tajuk. Oleh sebab chawi ni pencinta kucing, chawi rasa nak share something dengan korang pagi ni. Nak tengok apa yang style nya kucing ni. Cuba korang tengok video kat bawah..



haha.. Gud! kucing chawi pon boleh jugak buat macam tu, so chawi takda la heran sangat. Rasa macam biasa je.huhuhu.. Takda la, kucing chawi tau makan dengan tido je, malas betul la. Lebih kurang macam kucing korang la jugak.haha..

p/s : kalau ada sapa-sapa nak bagi kucing parsi kat chawi secara 'free' bagitau chawi ye, nak bela.hohoho...

6 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting