1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 2 Februari 2011

AKU NAK KASI KORANG TRAFIK !

trafik meletop!
Assalamua'laikum. Terima kasih kepada Daus sebab kongsi traffik dari blog beliau ke blog chawi ni. Nak tengok statistik blog chawi hari ni punya? Tengok la kat atas tu. Nak join dengan beliau? Senang je. Just copy backlink dia, and then letak kat blog korang. Tu je. Senang kan? Nak tau lebih lanjut klik SINI je..

Ni haa contoh backlink dia..



So, apa lagi? Terjah la blog dia...

p/s: Sori daus, tajuk kat atas tu gua pinjam dari entry lu..hehehe...

11 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting