1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Rabu, 9 Februari 2011

Setelah 3 Bulan Berblog

Selepas 3 bulan

Assalamua'laikum. Masuk hari ni dah 3 bulan chawi berblog. Kiranya takda la lama sangat, masih fresh lagi la.hehe.. Sori la, 5 6 hari kebelakangan ni ada masalah cikit. Tension tahap dewa 19. Sebab tu malas nak update blog. Sekarang dah ok la cikit. Dapat la jugak buat entry ni..

Ok la.. Tak nak tanya ke apa yang chawi dapat lepas 3 bulan berblog ni?hehe.. Kat bawah ni adalah hasilnya. Korang tengok la sendiri ye. Sila klik untuk lebih jeles.hehe..


Overview

Posts yang femes

Referring URL

Referring Sites
Keywords

Senarai tetamu

Jumlah komen

Jumlah posts

Follow me


Ranking blog

Terima kasih sayang pada korang semua. Tanpa korang takda la blog ni.huhuu.. Chawi tau blog ni takda la best mana pon. Tapi, takpa la. Ada jugak orang baca. Kan3?? ngeh3~

14 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting