1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 7 Februari 2011

Akibat Tak 'Update' Blog

Assalamua'laikum. Dah lama tak update blog. Dah berusang, berhabuk, bersawang, berpuaka, semua ada. Sori la, ada masalah rumah tangga cikit baru-baru ni.

Adoi!! Tension gila!!! Tapi dengan hati yang terbuka cikit, chawi gagahkan jugak la nak update kejap blog ni. Kalau tak, korang mesti bosan dengan blog ni dah. Tak update entry pelanggan lari.kan3? Ni la akibatnya kalau tak update blog. Diorang pon dah bosan nak baca entry lapuk chawi tu. Tengok bawah ni.

ni la akibatnya...

Last chawi update blog masa 2 Febuari 2011. Masa tu chawi pon tak sangka ramai yang masuk blog chawi ni. Yang buat chawi tak faham macam mana 4 haribulan tu takda langsung yang masuk blog chawi. Memang tak masuk dek akal yang cetek ni. Tak pernah pon blog ni sunyi satu hari. Ke korang pon sama jugak jadi macam ni? Entah. Dah la, abaikan.

Ok la, chawi nak sambung layan feeling chawi ni.. Please.. Jangan kacau..............






9 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting