1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 1 Mac 2011

Video Panas Bekas Pelajar Politeknik !

Assalamua'laikum. Dah lama chawi tinggalkan blog chawi ni. Rasa rindu pulak.huhu.. Sori la, chawi sebenarnya baru lepas konvokesyen kat Politeknik Sultan Azlan Shah (PSAS). Rasanya korang tau kot kat mana. Kat behrang.huhu.. Ok la, nak tengok gambar konvo chawi? Chawi upload sekeping je dah la, nak tengok gambar yang lain jumpa chawi ye.hehe.. Ok, sila lihat kat bawah ni..

sila klik untuk lebih jelas

Ok, la. Nak tengok video best pulak? Ni la video yang chawi maksudkan tu. Lepas je abis konvo, kitorang pegi join karok kat poli. Suara tak sedap mana pon, setaraf Faizal Tahir je.hahaha.. Tapi nak buat macam mana, tekak ni gatal. Dah lama tak karok.huhu..


haha..tu la video nya. Korang ingat video apa haa?? Ish3~ Kredit to geng chawi, Aizudin sebab share video ni kat blog beliau. Sila lah terjah ke blog beliau ye kat SINI.. 

8 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting