1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 27 Mac 2011

Gengblogger VS Apesal.com

jom join~

Assalamua'laikum. Terasa rajin pulak nak update blog pagi-pagi ni.hehe.. Ok la, sapa tak kenal gengblogger? Sapa tak kenal apesal.com? Kalau tak kenal meh chawi kenalkan untuk korang. 2 2 ni sama je fungsinye. Tempat untuk korang ping kan korang punye post terbaru.

Ok, bagi yang belum kenal apa kata korang masuk dulu kat laman web ni. (www.gengblogger.com dengan www.apesal.com). Kalau nak join macam biasa la, kena la daftar sebagai ahli dulu. Gengblogger senang cikit berbanding apesal ni. Kalau korang nak join apesal korang kena tunggu dulu beberapa hari dulu sebelum korang punya akaun diaktifkan. Kiranya korang punya blog akan di'usha' dulu oleh admin. Agak-agak korang punya blog tu ok bagi dia, dia akan approve korang punya pendaftaran tu. Nampak macam leceh kan? Tapi bagi chawi la, apesal ni lebih best dari gengblogger. Sebabnya? Korang cuba la dulu. Gengblogger ni pon bagus jugak, tapi kalau korang tersenarai dekat popular hari ini.

Chawi dah merasa kedua-duanya. Memang best. Yang lain-lain pulak macam mana? Bagi chawi biasa-biasa je. Korang suka ping post korang dekat mana? Jom share dekat sini kejap.hehehe...

17 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting