1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 10 Mac 2011

Keywords RXZ 2011 Memang Masyuk !! Thanks Nuffnang..

tq2~ ;)

Assalamua'laikum. Haish..apasal la susah sangat nak update blog ni? Nak kena cari sorang assistant la kalau macam ni. Sapa nak? Angkat tangan..huhu. Biasa la, sekarang ni sibuk dengan hal kerja, hal rumah tangga, tu yang jarang update blog tu.

Dah lama chawi tak bercerita pasal Mr. Nuff, bukan apa tadi saja ja bukak Nuffnang kejap. Tup-tup dapat Buffered Earning lagi. Thanks to Mr Nuff..muahahaha.. Berkesan la cikit-cikit tips yang chawi bagi hari tu. Korang boleh baca kat sini. Rahsia Sebenar Nak Dapat Buffered Earning Nuffnang. Ok la, korang nak tengok tak keywords yang chawi kata masyuk tu? Cuba lihat dibawah ni.

keywords rxz 2011
Cuba korang bukak www.google.com.my lepas tu taip rxz 2011 mesti dapat result macam kat atas tu jugak. Ramai wooo yang mencari rxz 2011 kat sini. Mesti mat rempit yang cari motor ni.huhu.. Buktinya..korang boleh tengok kat gambar dari Nuffnang.


this week

last week

last month

Tak sangka bagus jugak tips SEO yang chawi baca hari tu. Tapi tak ingat la macam mana nak buatnya.hehehe.. Semuanya gara-gara entry yang ni la. Pergh.. Yamaha RXZ 2011 Style Gila !!. Tengok, jarang update blog pon boleh dapat BE lagi.hehe.. Alhamdulillah.. Tapi yang tak bestnya ada yang dah jadi ME. Tapi takpa la, nak buat macam mana kan? 

3 BE sedang main-main kt blog ni..
p/s : So, kalau chawi boleh buat kenapa korang tak boleh? Kan3~ (nasihat kepada blogger yang baru.ceewahh~) Chawi pon baru 4 bulan berblog.huhuhu...





22 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting