1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Khamis, 3 Mac 2011

Maut Begitu Hampir Dengan Anda..

Al-fatihah..

Assalamua'laikum. Korang apa kabo? Sihat ke? Macam biasa la, ada masa free baru la chawi boleh update blog chawi ni. Mesti korang bosan kan asyik baca benda yang sama ja kan.

Ok la, kali ni chawi nak cerita cikit pasal kematian. Nak bagi korang insaf cikit. Tadi ada la baca kat www.kosmo.com.my kejap, tengok la pasal berita hari ni. Nak tengok berita apa yang chawi dapat? Banyak pasal kematian. Tak percaya tengok la kat bawah ni.

yang atas sekali tu je bukan..

So, chawi nak ingatkan diri chawi dengan korang semua. Sentiasa la ingat, ajal maut walaupon kita tak tau bila, sebenarnya ia begitu hampir dengan kita. Mungkin kejap lagi, mungkin esok, mungkin lusa kita akan dijemput oleh Malaikat Maut untuk mengadap Tuhan Yang Maha Esa. Blog, blog jugak. Tapi kewajipan tu jangan dilupa.

Renung-renungkan dan selamat beramah.. ;)

3 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting