1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 13 Mac 2011

Contest Pembaca @ Pengomen Tegar

contest dari blog Eja

Assalamua'laikum. Sory la Cik Eja, lambat cikit buat entry ni.huhu.. Ok la, oleh sebab dah diberi tanggungjawab untuk menjawab tag ni, terpaksa la buat dengan rela hati.huhuhu.. Nak tau pasal contest ni? Sila lawat di SINI. So, dah faham kan? Seteret tu de point je la ye..

1. http://www.benashaari.com

Blog ni wajib chawi lawat tiap hari, tak tau la kenapa minat baca. Mungkin sebab tarikan yang ada pada blog Ben ni membuatkan chawi tak pernah jemu untuk baca. Kat mana tarikannye tu? Korang cari la sendiri ye.hehe.. Chawi pengomen dan pembaca tegar blog beliau.

2. http://10jarijemari.blogspot.com/

Ni blog budak kelas chawi yang juga merangkap bekas roomate chawi masa blaja kat poli dulu. Banyak info-info menarik kat blog ni yang membuatkan korang sentiasa akan tertanya-tanya lepas baca entry dia. Betul ke ni? Tak percaya ar.huhu.. Lebih kurang macam tu la.

3. http://nubmohdtahir.blogspot.com/

Blog ni bukan sebarang blog. Blog ni sentiasa akan membuatkan korang tergeliat lidah nak baca kalau korang tak reti cakap loghat utara. Bagi chawi beliau ni betul-betul sayangkan bahasa ibunda beliau, sebab tu entry dia boleh dikatakan semuanya berbahasa loghat utara. Juga seorang yang kuat mengarut. Ngarut-ngarut pon syok woo..huhu

4. http://cintailmu89.blogspot.com

Juga budak kelas chawi. Kawan baik dari dulu, kini dan selamanya.huhu.. Thanks to Aizudin yang telah bagi dorongan dan semangat untuk jadi seorang blogger sekarang ni. Silent reader chawi ni.hehe.. Bukan senang woo nak dapat kawan macam beliau. Sorang dalam seribu.huhu..

5. http://menulisdenganhati.blogspot.com

Sapa pulak ni? Kalau chawi tak kenal takda la chawi jadi pembaca yang tegar blog Cik Eja ni. Seorang yang lemah lembut, baik hati, sopan santun, macam gadis melayu terakhir.huhu.. Dia ni la yang buat contest ni. Kalau tak, sapa lagi. Pengomen tegar? Kadang-kadang je, tapi selalu baca entry-entry dia.hehehe..

6. http://fatynadia.blogspot.com/

Ni lagi sorang orang utara yang cintakan bahasa ibunda beliau. Chawi yang depa dok kata orang kuat perak pon tak pernah nak buat entry dalam bahasa perak. Sampai la ni tak pernah buat. Hat ni blog personal ja, tapi sesuai untuk bacaan untuk semua peringkat umur sebab banyak info yang hangpa boleh dapat pasai Penang. Hangpa tanya ja apa-apa pasai Penang ni, gerenti beliau buleh jawab.huhuhu.. Tiba-tiba pulak terloghat utara.hohoho..

Ok, dah siap. Tiba masanya kena bagitau Cik Eja. Tu je, senangkan?? Nak join. Jom~

7 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting