1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 6 Mac 2011

Tutorial : Komen Sambil Letak Link Berkualiti

gambar dari blog Ni

Assalamua'laikum. Pagi-pagi macam ni rasa bosan la pulak. Hari pon mendung je, tak muncul-muncul lagi cahaya matahari kat sini. So, macam biasa takda kerja buat la kerja. Kerja apa? Blogwalking la. Sebenarnya banyak list blog yang chawi ada sekarang ni. Bukan tak mau jalan-jalan kat blog tu, tapi terlampau banyak sangat sampai beribu-riban. Mana boleh habiskan dalam masa satu hari. Tak caya korang tengok kat Link Sahabat Blogger.

Ok-ok, sekarang chawi just nak korang punya link kat komen entry ni. Chawi nak pergi terjah. Cara nak letak link nye senang je, chawi ajar korang macam mana nak letak link yang berkualiti. Ikut cara kat bawah ni ye. Sebagai contoh korang masukkan komen korang macam kat bawah ni.

<a href="http://episodkehidupanku.blogspot.com/2011/03/download-ujang-mastika-mangga-edisi-mac.html">Download Ujang, Mastika, Mangga, Edisi Mac 2011 (Free)</a>

So, komen korang nanti akan keluar macam ini.. Download Ujang, Mastika, Mangga, Edisi Mac 2011 (Free). Ok, sekarang turn korang pulak try komen kat entry ni ye.hehehe..


<a href="link blog korang">nama blog</a>

Kejap lagi chawi pergi terjah ye.huhu..

22 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting