1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Selasa, 22 Mac 2011

Sekejap je Dah Boleh Cash Out Nuffnang..

nuffnang logo

Assalamua'laikum. Dah lama tak tanya kaba korang kan. Korang apa kabo? Sihat walafiat ke? Sekarang ni musim hujan + musim durian. Kalau demam-demam cikit biasa la, bukan selalu pon.huhu.. Hari sabtu dengan ahad hari tu balik kampung, kena pulak sekarang ni musim durian. Perghh..memang melantak banyak-banyak le. Sila jangan jeles. Korang nak tak? Datang Kampung Gajah, belambak-lambak orang jual durian tepi jalan.hehe..

wow..cedapnyer~
Ok, cerita pasal Nuffnang dan kehidupan berblog. Pejam-pejam celik dah boleh cash out, tapi tak mau cash out lagi la. Tapi takda la banyak sangat, ada la cikit-cikit. Nak kumpul sampai berbilion-bilion, baru cash out.huhu.. Boleh ke?? Cuba try test dulu.. Tak sangka ya dah 4 bulan berblog, rasa sekejap sangat. Rasanya baru semalam chawi buat blog. Tiba-tiba pulak teringat kat entry chawi yang first sekali. Disini Segalanya Bermula. Lepas tu teringat pulak kat entry ni, ramai yang setuju dengan chawi (bangganye~).hehe.. Serius! Aku Tak Suka Dengan Blog Ni.

Walaupon chawi masih baru dalam dunia blog, tapi dah banyak chawi belajar macam mana teruskan kehidupan sebagai seorang blogger. Thanks pada korang semua yang banyak membantu chawi dalam dunia blog ni. Rasa nak nangis pulak (kesat air mata cikit)huhu.. Tanpa korang takda maknanya blog ni. Orang boleh kata blog sampah je.kan3??

Ok la, nak bersantai kejap, sapa nak join? (chawi ajak gadis-gadis je)hahaha...

6 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting