1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 13 Mac 2011

Hina Sangat Ke Blog Aku Ni?

Assalamua'laikum. Sori la, tiba-tiba pulak ter'emo' malam-malam buta ni. Bukan chawi tapi orang lain la. Tadi  blogwalking kejap. Macam-macam entry yang chawi baca. Biasa la, tengah rajin nak blogwalking. Lepas tu jumpa la satu blog ni yang kelihatan agak sedih dengan blog beliau.

"Hina Sangat ke Blog Aku Ni?". Korang pernah rasa macam ni tak? Kepada tuan/puan blog tu harap bersabar ye, ni la dugaan menjadi seorang blogger. Biasanya komen-komen dari anonymous tu yang buatkan korang rasa macam tu. Betul tak? Yela, komen-komen yang dia bagi tu semuanya komen yang boleh membuatkan moral kita down. Kalau korang tak mau anonymous komen kat blog korang tu ubah la setting dia. Macam blog chawi ni chawi tak kisah pon, sapa-sapa boleh komen. Nak kutuk, kutuk la. Nak hina, hina la. Nak maki, maki la. Cikit pon tak kisah.

Dugaan oh dugaan~

14 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting