1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Ahad, 18 September 2011

Translate Dalam Youtube

youtube

Assalamua'laikum. Rasanya ramai yang tak tau lagi yang Youtube ade fungsi translate dalam sesetengah video. Walaupon benda ni dah lama wujud tapi aku pon baru je tau tadi. Agak ketinggalan cikit la aku ni..ish3~

Cuba tengok gambar kat bawah ni. Nampak tak ada tulis cc kat bawah tu.. korang boleh klik kat situ and then boleh select bahasa yang korang nak translate kan tu..

youtube translate
Sekarang meh kita layan video kat bawah ni.. Nah..korang cuba try test...




2 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting