1 klik, 1 sedekah

Perkhidmatan Kereta Sewa

Isnin, 27 Jun 2011

Cara Mudah Dapatkan Trafik Blog!



Assalamua'laikum. Dah lama rasanya tak kongsi tutorial pasal blog. Tiba-tiba pulak terasa rajin nak buat.hehe.. Ok la, ni salah 1 daripada cara mudah nak dapatkan trafik free of charge dari Apesal.com. Rasa-rasanya ramai yang dah tau pasal ni. Tapi takpa la, kepada yang belum tau meh sini aku habaq mai kat hangpa semua.

Senang je, dulu aku dah cerita kat korang semua kan. Kali ni aku just nak korang tumpu pada apesal.com je. Memang berbaloi-baloi kalau korang join. Tak caya cuba tengok kat bawah. Ni la hasil lepas aku join benda alah ni.

x byk mana pon, tapi ok la...

Tengok, banyakkan? Tq to apesal.com sebab dah banyak tolong blog aku ni daripada dikunjungi oleh pembaca. Korang nak join? Jom kesini aku ajar korang.. http://episodkehidupanku.blogspot.com/2011/03/gengblogger-vs-apesalcom.html


13 ulasan :

Revolusi Blogger

ŀ
wordpress hosting